Menu

ES Teck

ES Teck Lichaamsscan 

bodyscanIn het zoeken naar de achterliggende problematiek van een klacht of probleem kan er gebruik gemaakt worden van een ES Teck complex (electro-interstitiële-scan).

Deze apparatuur geeft veel, snel en grondig informatie over de toestand van het lichaam. Het richt zich met name op de stofwisseling en geeft hiermee een belangrijke afspiegeling van de gezondheid. 

De ontwerper en ontwikkelaar is prof. Albert Maarek, van Hongaarse komaf. Inmiddels woonachtig in en werkend vanuit de Verenigde Staten. Hij heeft dit systeem ontwikkeld om een betrouwbaardere diagnostische methode te krijgen dan de oudere methode van de bloedanalyse, waarover hij ontevreden was. 

esteck-bodyscan-resultaten

Door deze geavanceerde apparatuur is het mogelijk om in een zeer vroeg stadium verstoringen in het functioneren van cellen op te merken, zodat een aandoening in een nog vroege fase van ontwikkeling ondersteund en bijgestuurd kan worden. 

De ESTeck complex is een elektrosomatografie (ESG) en dat is een 3 dimensionaal computergestuurde, volledig veilige en pijnloze lichaam screening. Met deze zeer geavanceerde apparatuur worden in korte tijd vele metingen verricht via hoofd, handen en voeten. Hierbij worden niet alleen de hartfunctie maar ook de functies van alle andere organen en systemen van het lichaam gemeten.

esteck-bodyscan-hersenen

Door middel van speciale software worden de resultaten van deze metingen geanalyseerd. Door deze analyse krijgen wij een beeld van de gezondheidstoestand van organen en systemen (hormonaal, ademhaling, immuunsysteem, bloedcirculatie, spijsverteringssysteem en psyche). De balans in het lichaam wordt met cijfers onderbouwd. Tevens geeft de scan een lifestyle-score.

esteck-bodyscan-lifestyle-score

De scan geeft o.a. informatie over:

De ES Teck is een aanvulling op het pakket van mogelijkheden en wordt gecombineerd met de overige therapievormen. De prijs voor een consult met de ES Teck staat onder Tarieven.

Let op: nagellak en plaknagels kunnen de scan verstoren. Gelieve dit dus niet gebruiken voordat u gebruik maakt van de scan.